Poštovani,

Web stranicu www.sanabeldecor.com pokrenula je i uređuje Udruga SANABEL DECOR.
Prvim korištenjem web stranice smatrat ćemo da ste se u cijelosti upoznali s ovim Uvjetima, da su vam jasni i da ih prihvaćate. Ako niste suglasni s njima, molimo da ne pristupate web stranici i ne koristite njezine sadržaje. Ako imate bilo kakvih pitanja ili nejasnoća vezanih za Uvjete korištenja, molimo da se obratite na adresu sanabeldecor@gmail.com
Izgled i sadržaj web stranice te Uvjete korištenja možemo iz određenih razloga izmijeniti, stoga vas molimo da iste povremeno proučite kako biste se upoznali s mogućim promjenama. Smatrat ćemo da vaše naknadno korištenje web stranice predstavlja vaše prihvaćanje svih eventualnih izmjena.

Dopušteno korištenje


Preuzimanje i ispis sadržaja stranice kao npr. za narudžbu i sl., te pregled drugih materijala i sadržaja na ovoj adresi moguće je samo u osobne svrhe. Zabranjeno je javno prikazivanje, prenošenje, objavljivanje, mijenjanje, reproduciranje, distribuiranje, sudjelovanje u prijenosu ili prodaji, izradi kopija, otpremanju te svakoj drugoj vrsti uporabe sadržaja ovih stranica ili jednog njihova dijela te odabir i usklađivanje njihova sadržaja, bez izričitog pismenog dopuštenja Udruge SANABEL DECOR. Ako je takvo dopuštenje izdano, nije dopušteno brisati ili mijenjati postojeće podatke koji se odnose na autorska prava i/ili trgovačke znakove/žigove, dizajn i druga prava intelektualnog vlasništva.

Korištenje u trgovačke svrhe


Zabranjeno je koristiti ove stranice za trgovinu, prodaju te u druge trgovačke svrhe osim kupnje od Udruge SANABEL DECOR. Svako objavljivanje reklama ili prikupljanje ponuda za proizvode i usluge nije dopušteno bez pismenog odobrenja Udruge SANABEL DECOR. Zabranjuje se prenošenje i objavljivanje opscenih, uvredljivih, vulgarnih, prijetećih ili nepristojnih, ili na drugi način neprihvatljivih ili protuzakonitih sadržaja, kao i onih kojima se vrši povreda nekih od prava bilo koje strane te posebno sadržaja koji sadrže viruse ili drugi štetan materijal. Korisnici preuzimaju odgovornost za svaku štetu koja je posljedica njihovih aktivnosti koje nisu u skladu s prethodno navedenim, kao i za drugu vrstu štete koja bi iz toga mogla proizići. Udruga SANABEL DECOR  pridržava pravo (ali ne i obvezu) da materijale i sadržaje koje korisnici objavljuju na njezinim stranicama, u cijelosti ili djelomično izbriše.

Autorska prava i prava intelektualnog vlasništva


Sadržaj na ovim internet stranicama zaštićen je autorskim pravom koje pripada  Udruzi SANABEL DECOR. Udruga SANABEL DECOR također posjeduje autorsko pravo uređivanja, izbora i usklađivanja sadržaja Internet stranica. Nadalje, ova Internet adresa sadrži zaštitne znakove, imena pojedinaca i druge sadržaje intelektualnog vlasništva u vlasništvu Udruge SANABEL DECOR.

Slike


Sve fotografije, slike, informacije, zaštitni znakovi, proizvodi i općenito elementi  i ostali materijali koji se pojavljuju na ovim Internet stranicama isključivo su vlasništvo Udruge SANABEL DECOR. Autorsko pravo na sve materijale koji se nalaze na Internet stranicama pripada Udruzi SANABEL DECOR. Sva prava su pridržana. Dopuštenje se daje subjektima radi korištenja tih materijala isključivo u promidžbene, uredničke i informativne svrhe objavljivanja u novinama, časopisima i elektronskim medijima. Drugačija upotreba materijala s SANABEL DECOR Internet stranica nije dopuštena. Također, nije dopuštena upotreba bilo kojeg materijala s ovih Internet stranica u svezi s prodajom ili nuđenjem na prodaju proizvoda ili usluga bilo koje vrste. Definirano dopuštenje i način korištenja ovih Internet stranica ne smije se prenositi, podugovarati ili dodjeljivati i svaki namjeravani i pokušani prijenos, podugovaranje ili dodjeljivanje smatrat će se ništavnim. Korištenjem materijala s Internet stranica, medijski korisnici obvezuju se u potpunosti pridržavati ovdje utvrđenih ograničenja, uvjeta i zahtjeva.